Branza feta coapta

de Oana in Aperitive / Garnituri, 11 Sep 2014 | 6918 vizualizari

 

Daca tot am mancat in Grecia branza feta in fiecare zi preparata in fel si chip, am facut si pentru azi un pranz usor, rapid si suuuper delicios!

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de branza feta
  • o rosie
  • un ardei capia
  • o ceapa
  • ulei de masline
  • oregano
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branza feta coapta:

Puneti feliile de branza feta pe cate o foaie de copt (mototolita usor inainte). Taiati legumele rondele si asezati-le deasupra. Stropiti cu ulei de masline si presarati oregano. Strangeti bine hartia de copt si puneti boccelutele intr-o tava. Puneti la cuptor, la 200 grade, cam jumatate de ora. Branza va lasa zeama si se vor coace si legumele, apoi sosul se va evapora si legumele vor fi toate coapte frumos, usor al dente.

O minunatie! Serviti branza cu legume calda, cu paine proaspata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Branza feta coapta" nu uita sa-i faci un review.
 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Briose si tarta aperitiv